Milačić: Za Jokovića, Đukanović i Marković bolji premijeri od Krivokapića

Milačić: Za Jokovića, Đukanović i Marković bolji premijeri od Krivokapića

Današnjom pres konferencijom predsjednik SNP-a Vladimir Joković je najavio da će po potrebi biti politički privezak nove većine sastavljene od DPS-a, njegovih koalicionih partnera i URE, ocijenio je predsjednik Prave Marko Milačić.

Milačić ističe da je nakon današnjeg presa jasno da nakon što DPS i URA obezbijede najmanje 41. poslanika za obaranje postojeće Vlade (a očigledno i izglasavanje nove), SNP će svojim glasovima podržati takvu većinu, a što i sada uveliko radi svojom politikom. 

"Ono što posebno zabrinjava je danas ponovljena tvrdnja Vladimira Jokovića da DF podržava Memorandum. Upravo je na tom Memorandumu zasnovana podrška novoj većini od 41 koju čine DPS, njegovi koalicioni partneri i URA. Prava Crna Gora, kao dio izvorne parlamentarne većine od 30. avgusta, na ovaj scenario upozorava od potpisivanja Memoranduma, bezuslovno konstatujući da je ovdje riječ o najvećoj prevari izborne volje građana od uvođenja višepartizma", ističe Milačić.

Dodaje da je predsjednik SNP-a danas ekskluzivno saopštio da je aktuelni premijer Zdravko Krivokapić najgori premijer u istoriji Crne Gore, "što eksplicitno znači da je za Jokovića prvi čovjek DPS-a Milo Đukanović bio bolji premijer, ali i Duško Marković koji su, osim što su od Crne Gore stvorili raj za organizovani kriminal, na kraju pokušali i da razore Crkvu".

"Kada smo već kod organizovanog kriminala, a pošto je Joković i na današnjoj konferenciji pominjao drogu, pitamo ga zbog čega nije niti jednom jedinom riječju prokomentarisao „radničku“ zaplenu pola tone kokaina u magacinu firme Voli? Prava Crna Gora poziva sve snage lojalne izbornoj pobjedi 30. avgusta na zajedničku borbu za očuvanje tekovina veličanstvene narodne pobjede. Prava Crna Gora će biti sa narodom i svim društvenim i političkim snagama koje su na braniku 30. avgusta, a protiv nove većine od 41, u kojoj 40 čine DPS i njegovi koalicioni partneri, a jedan i nešto preko jedan URA, a po potrebi i vrh SNP-a, čiji je dodatni zadatak da kroz najavu potpisivanja Temeljnog ugovora sa Vladom nove većine bude srpski smokvin list na najveću izdaju izborne volje građana od uvođenja višepartizma", poručio je Milačić.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.