Bečić dobio saglasanost Vesne Pećanac za pokretanje procedure za njen prijem u crnogorsko državljanstvo
Vesna Pećanac

Bečić dobio saglasanost Vesne Pećanac za pokretanje procedure za njen prijem u crnogorsko državljanstvo

"Gospođa Vesna Pećanac je dala pisanu saglasnost da uputim predlog za njen prijem u crnogorsko državljanstvo", to je na Tviteru saopštio predsjednik Skupštine Aleksa Bečić.

"Sa velikim zadovoljstvom ću, u najkraćem mogućem roku, pokrenuti proceduru kojom ćemo se, kao država i društvo, odužiti gospođi Pećanac i njenoj porodici na svemu što su uradili za našu kulturu", kazao je Bečić.

Na društvenim mrežama pojavile su se fotografije glumice Vesne Pećanac, supruge filmskog reditelja Živka Nikolića iz narodne kuhinje, sa tužnim izrazom lica i maramom na glavi.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.