Joković odgovorio Krivokapiću: Nikad nismo rekli da ćemo glasati protiv ove Vlade, niti da ćemo podržati manjinsku
Vladimir Joković

"Jedna od hiljadu istina premijera"

Joković odgovorio Krivokapiću: Nikad nismo rekli da ćemo glasati protiv ove Vlade, niti da ćemo podržati manjinsku

Lider Socijalističke narodne partije Vladimir Joković u izjavi za CdM poručio je premijeru Zdravku Krivokapiću da onaj koji je stalno varao SNP nema pravo da priča o prevari i o časti te partije.

“Postavlja se pitanje kako Krivokapić zna ko će i kako glasati. Krivokapiću, nikad nismo rekli ni da ćemo glasati protiv ove Vlade niti da ćemo glasati za manjinsku vladu. Ono što smo rekli jeste da je manjinska vlada jedna od opcija. Dakle, nismo se izjašnjavali. Ovo je jedna od “hiljadu istina premijera Krivokapića””, kazao je Joković kratko u izjavi za CdM.

Premijer Krivokapić je danas na konferenciji za medije kazao da ga intenzivno zovu članovi SNP-a koji tvrde da najmanje dva njihova poslanika neće podržati manjinsku vladu koju predlaže koalicija Crno na bijelo. Premijer je koncept manjinske vlade nazvao prevarom.

Govoreći o SNP-u, Krivokapić je kazao da je to partija čijeg se osnivača sjeća a koji je jasno profilisao odnos prema DPS-u.

“Danas njegovu muku i borbu  neko prevodi u političke poene. Mislim da to članstvo SNP-a to neće dozvoliti. Opstrukcija onih koji žele manjinskom vladom da preobraze Crnu Goru. Tačno znam imena poslanika SNP-a koji neće podržati manjinsku vladu”, naveo je premijer.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.