Policija, Vojska i prosvjeta prve fokus grupe za vakcinaciju
Sa sastanka

Cilj pospješivanje imunizacije protiv korona virusa

Policija, Vojska i prosvjeta prve fokus grupe za vakcinaciju

Zaposleni u Ministarstvu unutrašnjih poslova i Upravi policije, Ministarstvu odbrane, Ministarstvu prosvjete, kulture, nauke i sporta i na Univerzitetu Crne Gore biće prve fokus grupe projekta Jačanje kapaciteta za pružanje odgovora na COVID 19, saopšteno je iz Ministarstva zdravlja.

Kako se navodi, taj projekat finansira Vlada Sjedinjenih Američkih Država, a sprovodi ga Ministarstvo zdravlja sa Kancelarijom Svjetske zdravstvene organizacije (SZO) u Crnoj Gori.

Na sjednici Nadzornog odbora koja je održana u Ministarstvu zdravlja, zaključeno je da se u kratkom roku, u projekat uključe i da se zatraži podrška organizacija najrazličitijeg društvenog opsega, a sve u cilju pospješivanja vakcinacije protiv korona virusa.

"Među njima biće Skupština Crne Gore, vjerski poglavari, nevladin sektor i Američka privredna komora. Neće izostati ni saradnja sa antivakserskim lobijima u kontekstu njihovog sučeljavanja sa naučnom i stručnom argumentacijom o značaju vakcinacije", saopšteno je.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.