Pogledajte kakva je situacija ispred kovid ambulanti u Podgorici(VIDEO)
Kovid ambulanta u PG, foto: Mediabiro

Pogledajte kakva je situacija ispred kovid ambulanti u Podgorici(VIDEO)

U Crnoj Gori je, prema posljednjim podacima Instituta za javno zdravlje (IJZ), od posljedica koronavirusa preminulo pet osoba, a registrovano je 1.116 novih slučajeva zaraze.

Na videu možete vidjeti kadrove ispred kovid ambulanti u Podgorici, koje je zabilježila agencija Mediabiro.

Iz IJZ su kazali da su njihove i druge javne i privatne laboratorije koje se bave dijagnostikom infekcije novog koronavirusa tokom nedjelje završile analizu i dostavile rezultate za 2.997 uzoraka na novi koronavirus.

KovidambulantaDonjaGorica

Kovid ambulanta Donja Gorica, foto: Mediabiro

Novootkriveni slučajevi su iz Podgorice 375, Nikšića 209, Bara 86, Berana 58, Budve 54, Herceg Novog 46, Bijelog Polja 45, Pljevalja 43, sa Cetinja 42, iz Kotora 30, Danilovgrada 25 i Tivta 24.

U Ulcinju je registrovano 17 novih slučajave infekcije koronavirusom, Tuzima 15, Rožajama devet, Mojkovcu osam, Kolašinu, Plužinama i na Žabljaku po pet, u Andrijevici, Petnjici i Plavu po četiri, a u Šavniku tri.

KovidambulantaToloi

 Kovid ambulanta Tološi, foto: Mediabiro

U Crnoj Gori trenutno su aktivna 12.933 slučaja koronavirusa

U Kliničkom centru Crne Gore (KCCG) životno je ugroženo 40 pacijenata pozitivnih na koronavirus.

U KCCG-u se trenutno nalazi 137 pacijenata sa COVID-19 infekcijom.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.