Krstinja,foto: Instagram

"Zvezdi Granda" iz Podgorice Saša plaća operaciju: Direktor će ispuniti obećanje

„Zvezda Granda“, Krstinja Todorović, koja je zahvaljujući operaciji želuca smršala čak 85 kilograma, otkriva za „Novu“ da je uskoro očekuje još jedna operacija koju će finansirati Saša Popović.

Naime, mlada Crnogorka je došla na takmičenje kao izuzetno gojazna djevojka, ali je tada počela i njena fizička transformacija. Zahvaljujući pomoći nutricionista, ali i operaciji želuca, smršala je nevjerovatnih 85 kilograma. Međutim, uskoro mora da se podvrgne još jednom hiruškom zahvatu – operaciji zatezanja kože.

Riječ je o intervenciji koja uopšte nije laka. Obično se, zapravo, radi u dva dijela, pa hirurzi prvo uklanjanju kožu sa stomaka i, generalno, srednjeg dijela tijela, a u drugom se pacijent oslobađa viška kože na rukama i nogama. Ako je potrebno, u trećoj fazi se rade lice i vrat.

Iako operacija zahtjevna, Krstinja ističe da se nada pozitivnom ishodu te da će ovom operacijom svoj izgled napokon dovesti do perfekcije - što je naravno i bio cilj.

- Iskreno da, ali volja je zaista jača od svega i uz Božju pomoć nadam se pozitivnom ishodu.

Saša Popović će ispuniti obećanje koje je dao Krstinji i on će finansirati ovu operaciju.

- Da, Saša će ispuniti obećanje i jako sam mu zahvalna na tome. Predivan gest i mogu reći da sam jako srećna. Za razliku od kolega, Krstinja je jedina prošlogodišnja Zvezda Granda koja publici još nije predstavila svoju prvu numeru. Kako nam je otkrila sve je spremno, a pjesmu će javnosti predstaviti nakon oporavka od operacije.

Krstinja ističe da joj je drago što je svojim primjerom podstakla i mnoge druge žene koje su odlučne u namjeri da se izbore sa gojaznošću,kazala je ona za Novu.

Skidanje prekomernih kilograma nije uticalo samo na njen vizeulni izgled, već i na njeno zdravlje.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.