Romana o slučaju Đokovića: Prema meni su se bolje ponašali u Australiji
Romana Panić

Romana o slučaju Đokovića: Prema meni su se bolje ponašali u Australiji

Pjevačica Romana Panić osuđena je, a zatim i deportovana 2020. godine iz Australije, nakon što je uhvaćena u pljačkanju bankomata. Ona sada kaže da je u Australiji, kao prestupnik, imala bolji tretman od najboljeg tenisera na svijetu Novaka Đokovića.

Pjevačica je uhapšena Brizbejnu jer je sa svojim tadašnjim dečkom varala ljude tako što je krala podatke sa njihovih bankovnih računa.

Zbog toga je provela tri mjeseca u australijskom zatvoru, a svoje iskustvo uporedila je sa torturom koju posljednjih nekoliko dana preživljava najbolji svjetski teniser.

"Šokirana sam ovim što se Novaku desilo, ali nisam iznenađena, jer sam i sama doživjela torturu australijskih vlasti. Doduše, bolje su se ponašali prema meni u imigracionom centru i u zatvoru nego prema Noletu. U toj zemlji su takvi zakoni da nevin čovjek lako može da nadrlja", počinje Panićeva priču za Informer.

Dodaje da je ona imala bolje uslove u zatvoru nego Đoković u hotelu za migrante.

"Ne mogu da vjerujem da su mu tamo namjerno uskratili osnovne uslove života, pa čak i hranu. Ja sam i u imigracionom centru i u zatvoru imala apsolutno sve što sam tražila. Jedino što mi je ostalo u lošem sjećanju jeste prvi susret sa australijskom policijom. Sjećam se da su bili veoma drčni prema meni. Oni su takvi, ako odluče da te kinje, naći će milion stvari koje će namjerno iskoristiti protiv vas". rekla je ona za Informer.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.