Senzacija

Crna Gora je među 12 najboljih u Evropi!

Senzacija "lavova" u Debrecinu: Pobijedili Sloveniju, idu dalje u narednu rundu EP

Muška rukometna reprezentacija Crne Gore pobijedila je u Debrecinu ekipu Slovenije 33:32 (16:19) u utakmici posljednjeg, trećeg kola A grupe i plasirala se u narednu rundu Evropskog prvenstva u Slovačkoj i Mađarskoj.S an je noćas postao java – Crna Gora je među 12 najboljih timova u Evropi!

Drugi put u istoriji, Crna Gora je među 12 najboljih timova Starog kontinenta.

Crna Gora je  iznenadila Sloveniju i trijumfom rezultatom je eliminisala iz daljeg takmičenja.

Slovencima je bilo malo i četiri gola razlike u drugom poluvremenu, "lavovi" su to dostigli i u posljednja dva minuta prvi put poveli, te došli do trijumfa praktično u posljednjem napadu.

Branko Vujović je bio sjajan sa devet golova, a sedam je postigao Nemanja Grbović.

U ekipi Slovenije Dolenec i Kodrin su imali po šest pogodaka.

O podvigu koji su momci Zorana Roganovića napravili pričaće se danima, sada je vrijeme za slavlje.

Budimpešta čeka zlatne momke koji su po ko zna koji put Crnu Goru učinili ponosnom, kažu iz Rukometnog Saveza Crne Gore.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.