Glavni grad odgovoran partner vaspitno-obrazovnim ustanovama: Donacija OŠ
Foto: PG Biro

Glavni grad odgovoran partner vaspitno-obrazovnim ustanovama: Donacija OŠ "Dragiša Ivanović"

Zamjenica gradonačelnika Podgorice dr Slađana Vujačić danas je uručila donaciju u vidu multifunkcionalnog štampača Osnovnoj školi “Dragiša Ivanović” na Zlatici i to na zahtjev Savjeta roditelja ove škole. Donaciju su primili direktorica škole Tanja Vujošević i njen pomoćnik Milutin Popović.

Vujačić je naglasila da je Glavni grad odgovoran partner svim vaspitno-obrazovnim ustanovama i podsjetila na neke od važnih projekata iz te oblasti. 

“Jedan od projekata koji imaju poseban značaj za našu lokalnu zajednicu jeste izgradnja osnovne škole u Tološima koja će, zahvaljujući vrijednoj donaciji porodice Ubović, prve đake primiti već na jesen ove godine. Osim toga, podsjećam da je Glavni grad u proteklom periodu opredijelio lokacije za izgradnju vrtića u Bloku VI, ali i na Zlatici i Starom aerodromu, a realizacija ovih projekata zavisi od nadležnog ministarstva”, kazala je zamjenica gradonačelnika Podgorice, te istakla da će Glavni grad nastaviti da pruža značajan doprinos ostvarenju javnog interesa u oblasti obrazovanja.

Prethodne godine Glavni grad je obezbijedio i subvenciju za kupovinu školskog pribor za sve prvake iz Podgorice, a Vujačić je kazala da će sličnih akcija podrške biti i u narenom periodu, te da ova donacija predstavlja samo početak.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.