SNP: I mi smo nezadovoljni radom Vlade
Foto: SNP

SNP: I mi smo nezadovoljni radom Vlade

Na danas održanoj sjednici Predsjedništa Socijalističke narodne partije Crne Gore ocijenjeno je da postojeća Vlada Crne Gore nema podršku parlamentarne većine i da se mora u što skorijem roku razriješiti ova teška politička situacija.

Ako su radom Vlade nezadovoljni predstavnici koalicije Crno na bijelo, koji su inicirali koncept ekspertske vlade, poručuju iz SNP-a, može se konstatovati da smo i mi nezadovoljni radom iste.

Predsjedništvo SNP CG cijeni postupak lidera URA-e Dritana Abazovića, koji je imao odgovornost da postavi pitanje povjerenja Vladi čiji je on potpredsjednik, pošto na mnogobrojne pozive parlamentarne većine to nije uradio aktuelni premijer.

¨Predsjedništvo Socijalističke narodne partije smatra da je koncept manjinske vlade jedno od mogućih rešenja za izlazak iz ove teške političke situacije.SNP CG je minulih mjeseci ukazivala da je pitanje povjerenja Vladi značajno zbog toga jer je status quo neodrživ i ne vodi napretku na putu ka EU.¨ poručuju u saopštenju.

Građani Crne Gore su umorni od svakodnevnih političkih sukoba, navode  i ističu da je ovo najjednostavniji i najkorektniji način izlaska iz političke krize u kojoj se nalazi društvo. 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.