Nadal upitan da li vjeruje da je Đoković trebalo da nastupi na AO: Umoran sam od toga (VIDEO)

Nadal upitan da li vjeruje da je Đoković trebalo da nastupi na AO: Umoran sam od toga (VIDEO)

Svim teniserima na Australijan openu se postavlja isto pitanje, ono o Novaku Đokoviću.

Na red je ponovo došao Rafael Nadal koji je upitan da li vjeruje da je Đoković trebalo da nastupi na prvom Grend slemu u sezoni.

Španac nije čuo pitanje, a kada mu je ono povoljeno blago se osmjehnuo.

"Ne znam. Inače, postajem prilično umoran zbog toga. Skoro nedelju dana je prošlo kada je pobijedio na prvom suđenju i bilo mu je omogućeno da trenira. Rekao sam da pravda priča i da je to najispravnija stvar. I, ako je pravda rekla da je nejgova viza u redu i da može da igra. Juče je pravda rekla drugačiju stvar. Ja neću nikad biti protiv onoga što pravda kaže...", izjavio je Nadal.

Kazao je i da bi za sve bilo bolje da je Đoković na AO.

Nadal je uspešno startovao na Australijan openu i za manje od dva sata je savladao Amerikanca Markosa Girona sa 6:1, 6:4, 6:2.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.