SDP će podržati svaku inicijativu za izglasavanje nepovjerenja Vladi
Zeković

SDP će podržati svaku inicijativu za izglasavanje nepovjerenja Vladi

Socijaldemokratska partija podržaće svaku inicijativu za izglasavanje nepovjerenja Vladi, bez obzira ko je i iz kojeg motiva predlagač, saopštio je potpredsjednik SDP-a Bojan Zeković.

"Pad ovakve Vlade neophodan je radi jasnog otklona od nacionalizma, klerikalizacije društva, pokušaja zamjene Evropske unije “Srpskim svetom”, kako bi osnažili političku podršku borbi protiv organizovanog kriminala i nastavili evropski put koji je, na žalost, blokiran",  napisao je Zeković na svom Tviter nalogu.

Podsjećamo, lider Ure Dritan Abazović rekao je da su obavili mnogo konsultacija u prethodnom periodu i da su donijeli odluku da predlože model manjinske vlade koju, kako je kazao, može da podrži svako, ali da u njoj nema mjesta za Demokratsku partiju socijalista i Demokratski front.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.