Krstovići - optuženi za šverc kokaina ponudili 2 miliona eura za slobodu
Krstović, Foto: Pobjeda

Krstovići - optuženi za šverc kokaina ponudili 2 miliona eura za slobodu

Budimir i Marina Krstović ponudili su jemstvo od ukupno dva miliona eura kako bi se od optužbi za šverc droge branili sa slobode, potvrdio je advokat Dragoljub Đukanović.

“Budimir i Marina su ponudili po milion eura jemstva i taj proces je u toku”, precizirao je advokat Đukanović,piše Pobjeda.

Krstovići se nalaze u pritvoru od kraja avgusta prošle godine nakon što je policija u u njihovom magacinu u zetskom selu Mojanovići, nadomak Podgorice pronašla i zaplijenila 1.206 kilograma kokaina.

Marina i Budimir Krstović su pred istražiteljima tvrdili da nemaju ništa sa pronađenom drogom i policji ponudili saradnju i pomoć u rasvjetljavanju ovog slučaja.

Odbrana Krstovića je tužilaštvu predala dokument koji je izdao direktor luke Bolivar iz koje je krenula pošiljka sa bananama i u kome se navodi da je kontejner koji je krenuo prema Crnoj Gori prošao sve neophodne provjere i da na njemu nije bilo droge.

Banane su utovarene na MSC Katya koji je iz luke Bolivar krenuo prema Panami. Za sada nije poznato da li su kontejneri sa bananama iz Paname nastavile transport brodom Katya prema Malti ili su pretovarene na neki drugi teretnjak. Ono što je za sada poznato da je brod Charlotte iz italijanske luke Đoja Tauro preuzeo kontejnere sa naručenim bananama i prevezao ih do Luke Bar.

Pobjeda

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.