SD Berane: Problem otpada, nakon brojnih obećanja, i dalje neriješen
Foto: Socijaldemokrate

SD Berane: Problem otpada, nakon brojnih obećanja, i dalje neriješen

Beranski otpad, tema godinama unazad toliko cirkularna da je postalo izlišno pričati o istoj, saopšteno je iz Opštinskog odbora Socijaldemokrata iz Berana.

"Pa ipak, ne smijemo ostati nijemi na okolnost da ovaj problem, sada već decenijama i dalje opterećuje građane Berana. Budući da se približava izborna kampanja skloni smo da vjerujemo da će rješavanje ovog pitanja ponovo postati jedno od predizbornih obećanja lokalne samouprave", kazali su iz SD-a.

I sigurni su, da će nas kao i svaki put do sada, uvjerljivo ubjeđivati da će isto konačno biti riješeno.

Vrlo će poručuju biti zanimljivo slušati iracionalna obećanja o boljem životu, upućena građanima,  pritom uzevši u obzir notornu činjenicu da jedan (od mnogih) banalan problem poput iznalaženja adekvatnog mjesta za odlaganje otpada, nije mogao biti riješen toliko dugo vremena.

"Kako ne bismo ostavljali prostor za eventualne demantije odgovornih za ovakvo stanje, objavljujemo fotografije koje potkrijepljuju navedene tvrdnje i ostavljamo građanima da na osnovu istih formiraju svoj utisak", zaključili su iz SD-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.