SNP: Krucijalno je da se postavi pitanje povjerenja Vladi
ilustracija

SNP: Krucijalno je da se postavi pitanje povjerenja Vladi

SNP CG podržava izjave potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića i Demokratskog fronta koje idu u pravcu razrešenja aktuelne političke krize, a tiču se preispitivanja povjerenja Vladi Crne Gore.

SNP, navodi da smatra da je status kvo neodrživ i da minuli dani i mjeseci ukazuju na potrebu što hitnijeg izlaska iz trenutne krize. 

¨Krucijalno je da se postavi pitanje povjerenja Vladi. Neophodno je testirati povjerenje ovoj Vladi u Parlamentu. Ukoliko premijer neće da testira povjerenje u Skupštini, poslanici parlamentarne većine bi trebalo da podnesu taj predlog i ukoliko Vlada u tom slučaju dobije povjerenje trebalo bi je pustiti da radi do kraja mandata. U suprotnom, poslanici parlamentarne većine plus manjinske partije trebalo bi da formiraju novu Vladu i prekinu ovu agoniju koja traje mjesecima. 
Građani Crne Gore su umorni od svakodnevnih političkih tenzija i zato smo mišljenja da je ovo najpošteniji i najjednostavniji način razrešenja krize koja potresa naše društvo već dugo.¨ zaključili su u saopštenju SNP-a.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.