Kirjos: Volio bih da Novak osvoji AO, nosio bih majicu sa natpisom „idemo“
Kirjos

Kirjos: Volio bih da Novak osvoji AO, nosio bih majicu sa natpisom „idemo“

Australijski teniser Nik Kirjos rekao je da bi volio da Novak Đoković osvoji Australijan Open, zbog načina na koji se australijske vlasti odnose prema Đokoviću.

Od početka slučaja „Đoković“, Kirjos je kritikovao odluke federalnih vlasti, pošto je Novak završio u imigracionom pritvoru.

Posle prvog saslušanja Novaku je vraćena viza, ali je ministar za imigracije Aleks Hok iskoristio svoje diskreciono pravo i ponovo ukinuo vizu najboljem teniseru svijeta. Novo saslušanje zakazano je za subotu uveče od 23.30.

„Taj ministar Aleks Hok kaže da je Novak Đoković prijetnja našim granicama, ja kažem da nije, tretiramo ga kao da je oružje za masovno uništenje. Došao je da igra tenis, razumijem to da ga napadaju zato što nije vakcinisan, ali ima dokumentaciju koja mu dozvoljava da igra„, rekao je Kirjos u podkastu „No boundaries“ i dodao:

"Želim da je****o osvoji Australijan open i da potom šetam sa majicom na kojoj piše 'idemo' i sa maskom Novak Đoković. Bilo bi je***o sjajno".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.