2.000 eura porodici Begović za sanaciju štete od požara

2.000 eura porodici Begović za sanaciju štete od požara

Opština Bijelo Polje će pomoći porodicu Begović, kojoj je u požaru oštećena kuća sa 2000 eura za saniranje štete.

To je kazao predsjednik Opštine Petar Smolović sa saradnicima koji je juče obišao porodicu Begović.

Posjetu domaćinstvu Begović,Smolović je iskoristio da obiđe i farmu koju drži ova porodica.

"Imali smo priliku da se uvjerimo da se radi o uglednom domaćinu, koji sa svojom porodicom vrijedno radi. Pored pomoći u saniranju štete na kući sa saradnicima smo dogovorili da se obezbijedi rasvjeta do njihove farme,  jer pored ljudske imamo obavezu da podržavamo poljoprivrednike iz naše opštine koji ostaju na selu i razvijaju svoja gazdinstva" - kazao je Smolović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.