Legendarni teniser: Novak ovo nije zaslužio i neka ih je sramota!
Nikola Pilić

Legendarni teniser: Novak ovo nije zaslužio i neka ih je sramota!

Legendarni teniser i trener Nikola Pilić pružio je podršku Novaku Đokoviću i istakao da je sramota što se australijske vlasti ovako ponašaju prema najboljem teniseru svijeta.

"Nisam iznenađen ponovnim ukidanjem australijske vize Novaku Đokoviću jer su političari odlučili da preko Novaka dobiju neke političke poene", rekao je za Tanjug legendarni teniser i teniski trener Nikola Pilić.

"Odluka o ukidanju vize koja je donijeta danas, mogla je biti donijeta u srijedu. Sudija je sigurno u kontaktu sa vlastima Australije", rekao je on.

Pilić smatra da ovakvim potezima vlasti u Australiji pokušavaju da omalovaže Đokovića.

"Mogli su da kažu Novaku da ne može da igra i da ne dolazi, a ne da mu direktor turnira i ljekari daju zeleno svijetlo, a kad je stigao tretirali su ga kao kriminalca. Novak to nije zaslužio i neka ih je sramota", zaključio je Nikola Pilić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.