Uhapšena jer je pokušala zatvoreniku u Spužu da dostavi kokain
Ilustracija

Uhapšena jer je pokušala zatvoreniku u Spužu da dostavi kokain

Službenici Uprave policije su u Danilovgradu uhapsili osobu koja je pokušala da zatvoreniku u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija dostavi kokain.

"Naime, policije je od strane zaposlenih u UIKS-u prijavljeno da su prilikom pretresa stvari donijetih za jednog zatvorenika pronašli četiri pakovanja sa sadražajem opojne droge kokain.

Danilovgradska policija je izuzela pronađene narkotike i raspisala lokalnu potragu za L.M.", saopšteno je iz Uprave policije.

Podgorička policija je pronašla L.M. i ona je lišena slobode juče po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici zbog sumnje da je izvršila krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.