Počela prva hapšenja zbog banana iz Volija: Uhapšen špediter iz Bara zbog povezanosti sa 400 kilograma kokaina
Foto: Prava Crna Gora

Počela prva hapšenja zbog banana iz Volija: Uhapšen špediter iz Bara zbog povezanosti sa 400 kilograma kokaina

Policija je uhapsila špeditera iz Bara Đ.D. zbog sumnje da je povezan sa tovarom od 400 kilograma kokaina koji je nađen u magacinu Logističkog centra kompanije "Voli", rečeno je portalu RTCG. Više detalja o ovom hapšenju zasad nije poznato. Kako je portal RTCG objavio jutros, policija je čekala nalog glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića da krene sa hapšenjima u vezi 400 kilograma kokaina, koji je zaplijenjen juče u Podgorici. Prema saznanjima Portala RTCG, policija je imala informaciju o tovaru droge i pratila je njegovo kretanje.

Oko 15 časova juče nađeno je 400 kilograma kokaina u magacinu Logističkog centra kompanije "Voli", nadomak Podgorice.

Skupocjeni bijeli prah, čija tačna količina tek treba da bude utvrđena, radnici su pronašli u paketu sa bananama, a potom je uprava ove firme obavijestila policiju.

Slučajem rukovodi Specijalno državno tužilaštvo.

Sagovornici bliski istražnim organima Crne Gore tvrde da je riječ o kontrolisanoj isporuci, odnosno da su istražitelji imali podatak da stiže tovar sa drogom i da su pratili njegovo kretanje. 

Informaciju o pronađenom kokainu, medijima je uz fotografije dostavila Prava Crna Gora pozivajući institucije da hitno reaguju. 

Specijalno državno tužilaštvo i Uprava policije sjutra će organizovati zajedničku konferenciju za medije na kojoj će biti predstavljeni podaci iz aktuelnih predmeta kojima rukovodi Specijalno državno tužilaštvo.

Konferencija će kako je navedeno početi u 12 časova.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.