¨Prezadovoljni smo sezonom i brojem turista na skijalištima¨

¨Prezadovoljni smo sezonom i brojem turista na skijalištima¨

U ski centrima boravi dva i po puta više turista nego u istom periodu prošle godine, saopštio je ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović.

On je na svom Twitter nalogu napisao da je u Kolašinu 1600 do ponedjeljka prodato 7,7 hiljada ski pasova, u odnosu na prošlogodišnjih 3,1 hiljadu.

“Na Žabljaku je prodato pet hiljada ski pasova, a u istom periodu prošle godine 2.680”, dodao je Milatović, prenosi RTCG.

Milatović je ocijenio da je to odličan rezultat.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.