SNP: Rok za završetak rekonstrukcije ulice na Zabjelu probijen je za godinu dana
Foto: SNP

SNP: Rok za završetak rekonstrukcije ulice na Zabjelu probijen je za godinu dana

Ne nazire se kraj završetku radova u ulici Buda Tomovića na Zabjelu, kako navode iz Socijalističke narodne partije Crne Gore, rok za završetak rekonstrukcije ulice je probijen za godinu dana.

¨Kao razlog kašnjenja su navedeni neriješeni imovinsko-pravni odnosi, razlog da ne kažemo izgovor koji možemo često čuti od nadležnih gradskih službi kao opravdanje za kašnjenje.¨ navode iz ove partije.

Oni navode i da razumiju da postoji velika želja kod gradske vlasti da se prikažu kao ažurna i odgovorna vlast, ali zbog ovakvih "grešaka u koracima" ispaštaju građani Glavnog grada. 

¨Nadamo se da će nadležne službe u budućem periodu temeljitije pristupati projektima koji su od opšteg interesa, kako ne bi oni koji moraju biti uvijek na prvom mjestu, a to su naši sugrađani, ispaštali.¨ zaključili su u saopštenju.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.