Dobrakovo: Kontrolom BMW-a zaplijenjeno 46 hiljada eura
GP Dobrakovo

Dobrakovo: Kontrolom BMW-a zaplijenjeno 46 hiljada eura

Službenici Uprave prihoda i carina – Carinske ispostave Dobrakovo u saradnji sa pripadnicima granične policije 11. januara zaplijenili 46 hiljada eura na GP Dobrakovo.

"Dana 11.1.2022.g. u 00:40h, službenici CI Dobrakovo, u saradnji sa službenicima granične policije, kontrolom pmv marke BMW X5, srpskih registarskih oznaka, kod lica V.V. koje je upravljalo tim vozilom, pronašli su neprijavljena sredstva plaćanja-novac u iznosu od 46.000 eura. Novac se nalazio u rancu, na zadnjem sjedištu navedenog vozila", saopšteno je iz Uprave prihoda i carina.

 Protiv odgovornog lica podnijet je prekršajni nalog i istom izrečena kazna u iznosu od 550 eura shodno Zakonu o kapitalnim i tekućim poslovima sa inostranstvom.

"Novac je privremeno zadržan, a licu je izdata potvrda o privremeno oduzetim sredstvima plaćanja do okončanja upravnog postupka po zahtjevu stranke za povraćaj novca", kazali su iz Uprave.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.