MUP Srbije objavio rekonstrukciju kretanja Periša (VIDEO)
Matej Periša

MUP Srbije objavio rekonstrukciju kretanja Periša (VIDEO)

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije danas je objavilo rekonstrukciju kretanja Splićanina Mateje Periša (27) u noći nestanka između 30. i 31. decembra.

Naime, rekonstrukcija se odnosi na period kobne večeri od kada je mladić napustio klub "Gotik" do trenutka kada je poslednji put snimljen, piše Avaz.

"Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na medije i poziva ih da se uzdrže od objavljivanja netačnih i neprovjerenih informacija i plasiranja u javnost video snimaka na kojima se insinuiraju događaji koji su prethodili nestanku hrvatskog državljanina Mateja Periša, jer na taj način, plasiranjem dezinformacija, ometaju istragu", navodi se u saopštenju.

Policijski službenici pregledali su stotine sati materijala, snimaka sa svih nadzornih kamera sa trase kretanja Periša i okoline i na osnovu njih napravili rekonstrukciju njegovog kretanja, od trenutka izlaska iz pravca Beton hale u 1.43 sati do momenta silaska do Save, u 1.52 sata posle ponoći, odakle mu se gubi svaki trag, piše Nova rs.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.