Katnić o slučaju iz magacina
Milivoje Katnić

Katnić o slučaju iz magacina "Voli": Javnost bombardovana pričama, sjutra ćemo se oglasiti

Glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić kazao je za Portal RTCG da povodom slučaja u magacinu logističkog centra kompanije "Voli" neće davati nikakav komentar. On je istakao da će se nadležni državni organi sjutra oglasiti zvanično.

"Kao što vidite javnost je bombardovana raznim pričama, ali sjutra će da se oglase nadležni državni organi i treba sačekati", poručio je Katnić.

Podsjetimo, crnogorska policija pronašla je danas oko 400 kilograma kokaina u magacinu logističkog centra kompanije "Voli".

Ta informacija potvrđena je Portalu RTCG iz rukovodstva Uprave policije nezvanično. Policija je danas provjeravala da li su radnici "Volija", u magacinu te kompanije, pronašli drogu. Nakon prijave uprave kompanije i radnika, pokrenuta je istraga, a inspektori od prisutnih zaposlenih uzimaju izjave.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.