DPS Herceg Novi: Ukazivaćemo i dalje na sve propuste koji ugrožavaju zdravlje naših sugrađana
Demokratska partija socijalista

DPS Herceg Novi: Ukazivaćemo i dalje na sve propuste koji ugrožavaju zdravlje naših sugrađana

Kako je i sam direktor JZU Dom zdravlja u Herceg Novom procjenio naša molba u vidu saopštenja napisana je isključivo radi iskrene brige za zdravlje sugrađana, saopšteno je danas iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista u tom gradu.

"Nije imala nikakvu drugu skrivenu poruku, a nigdje nijesmo ni naveli da su zaposleni u Domu zdravlja radili sa pozitivnim testom, kako su to prenijeli neki portali. Vrlo jasno smo napisali da imamo saznanja da je određeni ljekar sa simtomima dolazio na posao i poslije testiranja, a koje se na kraju pokazalo pozitivnim", dodali su iz DPS-a.

Raduje ih kako navode što je JZU Dom zdravlja Herceg Novi uspostavio režim odsustvovanja-bolovanja KOVID pozitivnih, i da dan dijagnostikovanja cijeni kao nulti dan.

"Nemamo želju da zalazimo u organizacionu problematiku, bitno nam je da procedure postoje i da se one poštuju. Da ne bi pravili rijaliti od ove teme, a znajući kakav i koliki je pritisak na cjelokupni sistem zdravstva pa tako i na naš Dom zdravlja, ovdje završavamo sa ovom temom. Uvjeravamo vas da ćemo ukazivati i informisati javnost ako opet budemo imali saznanja o ovakvim i sličnim propustima, koji ugrožavaju zdravlje naših sugrađana", zaključili su iz DPS-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.