Navratilova komentarisala Đokovića: Strašno ga cijenim, ali treba da se vakciniše i više računa povede o drugima
Martina Navratilova, Foto: Profimedia

Navratilova komentarisala Đokovića: Strašno ga cijenim, ali treba da se vakciniše i više računa povede o drugima

Povodom svih dešavanja u Australiji, oglasila se Martina Navratilova, koja je u karijeri u singlu i dublu osvojila 58 Gren slem titula.

"Nevjerovatna priča, prava saga. Realno sve je moglo da se izbjegne. Voljela bih da se Novak vakcinisao i do ovoga ne bi došlo. Mnogo ga cijenim, ali ne mogu da branim njegov stav da izbjegne vakcinaciju“, izjavila je slavna Čehinja.

Potom je Martina detaljnije obrazložila svoj stav.

"Situacija u svijetu je sve teža i teža, što se tiče koronavirusa. Igrači su u bliskom kontaktu u svlačionici, mogućnost zaraze je velika. Više bih se plašila jakog udara korone nego nekih negativnih efekata koje bih mogla da dobijem od vakcine“.

Navratilova je zaključila.

"Znam koliko je Novak posvećen tenisu i to strašno cijenim, ali mislim da u ovoj situaciji mora da brine i o drugima“.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.