Oglasio se Đoković: Želim da ostanem i pokušam da se takmičim na AO

Oglasio se Đoković: Želim da ostanem i pokušam da se takmičim na AO

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković oglasio se nakon što je australijski sud poništio odluku da mu se ukine viza.

„Zadovoljan sam i zahvalan što mi je sudija poništio ukidanje vize. Uprkos svemu što se desilo, želim da ostanem i pokušam da se takmičim na Australijan openu. Ostajem fokusiran na to. Doletio sam ovdje da igram na jednom od najvažnijih događaja koje imamo pred nevjerovatnim navijačima“, napisao je Đoković na  društvenim mrežama uz fotografiju sa terena Rod Lejver arene u Melburnu.

Zahvalio je svima na podršći.

„Za sada ne mogu reći više, ali hvala vam svima što ste bili uz mene kroz sve ovo i ohrabrili me da ostanem jak“, naveo je Đoković.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.