Slučaj Đokovića: Saslušanje počinje u ponoć
Đoković

Slučaj Đokovića: Saslušanje počinje u ponoć

Saslušanje po žalbi Novaka Đokovića na ukidanje vize za ulazak u Australiju počeće u nedelju u ponoć, ali vjerovatno nikakvu odluku vjerovatno nećemo dobiti do ranijh jutarnjih časova u ponedeljak.

Prema planu, saslušanje će početi u ponoć. Prvi će svoje argumente izložiti advokati Novaka Đokovića. Za to na raspolaganju imaju dva sata.

Nakon toga će uslijediti tri sata pauze, a to znači da izlaganje zastupnika države počinje u 5 časova ujutru po našem vremenu.

I advokati države imaće dva sata da izlože svoj stav.

Očekuje se da nakon toga takođe uslijedi pauza tokom koje će sudija donijeti odluku, a to znači da bilo kakvu konkretnu informaciju nećemo dobiti do ponedeljka ujutru, prenosi N1 Beograd.

Đoković je već pet dana u hotelu u kome borave azilanti i čeka na odluku po žalbi.

Ministarka unutrašnjih poslova Karen Endrjuz tražila je odlaganje saslušanja do srijede, ali je sud njen zahtjev odbacio.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.