Đukanović: EPCG da bude na usluzi porodici Živka Nikolića
Đukanović

Đukanović: EPCG da bude na usluzi porodici Živka Nikolića

Predsjednik Odbora direktora Elektroprivrede Crne Gore (EPCG) Milutin Đukanović rekao je da su Živko Nikolić i Vesna Pećanac puno zadužili Crnu Goru i Nikšić i da društvo ima obavezu da vodi računa o njima.

“Oni su pokazali da i Crna Gora ima ljude čija djela prevazilaze naše granice, i ovo društvo ima obavezu da vodi računa o njima, bez obzira da li oni to zahtijevaju.", naveo je on.

Dodao je da će Odboru direktora EPCG predložiti da bude na usluzi porodici Živka Nikolića.

“To je minimum koji mogu uraditi Nikšić i Crna Gora za neizbrisivi trag koji su ostavili Vesna i Živko”, poručio je on na Twiteru.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.