Sin pjevačice Šinejd O’Konor pronađen mrtav dva dana nakon nestanka
Šinejd O’Konor

Sin pjevačice Šinejd O’Konor pronađen mrtav dva dana nakon nestanka

Šinejd O'Konor je potvrdila vijest da je njen 17-godišnji sin Šejn preminuo.

Sin muzičarke Šinejd O’Konor, Nevi’im Nesta Ali Šejn O’Konor (17), pronađen je mrtav dva dana nakon što je prijavljen njegov nestanak. Posljednji put je viđen blizu Dablina, a tamošnja policija pronašla je njegovo tijelo. Pedesetpetogodišnja pjevačica sina je dobila s irskim folk pjevačem Donalom Lunijem, a na Tviteru je potvrdila tužnu vijest.

“Moj predivni sin, Nevi’im Nesta Ali Šejn O’Konor, svjetlost mog života, odlučio je da okonča svoju borbu na Zemlji te je sada s Bogom. Neka počiva u miru. Ljubavi moja toliko te volim”, napisala je ona.

Muzičarka, koja je 2018. godine promenila ime u Šuhada’ Davit, na društvenim mrežama je objavila još nekoliko poruka svome sinu, a istakla je da će uvek biti uz nju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.