Očajni otac na kriminalan način održao sina u životu: Srećan kraj umalo tragične priče
Foto: Screenshot

Očajni otac na kriminalan način održao sina u životu: Srećan kraj umalo tragične priče

Džordž Pikering Drugi 2015. godine je optužen za napad smrtonosnim oružjem nakon što je upao u Tombal regionalni medicinski centar u Teksasu, gdje je ležao njegov 27-godišnji sin Džordž III. Mladić je proglašen moždano mrtvim nakon što je pretrpio jak šlog u januaru.

Ljekari su rekli da za njega više nema nade i naložili da se isključi s aparata za održavanje vitalnih funkcija, ali to njegov otac nije mogao da dozvoli, uprkos tome što se mladićeva majka, njegova bivša supruga, saglasila s doktorima.

“Sve je išlo prebrzo. Bolnice, sestre, ljekari. Znao sam da ako budem imao tri ili četiri sata te noći, da ću znati da li je Džordž imao moždanu smrt”, rekao je čovjek.

Dok je tri sata onemogućavao pristup sobi, Pikering je prijetio osoblju bolnice. Kasnije je priznao da je bio pijan i agresivan, ali je rekao da je tako postupio samo zato što je znao da njegov sin nije spreman da umre.

“Tokom ta tri sata, Džordž mi je stegao ruku tri od četiri puta kada sam to od njega tražio”, rekao je Pikering, kog je kasnije drugi sin savladao i uzeo mu pištolj.

Srećom, znak koji je Džordž III dao ocu bio je dovoljan da ga ljekari održe u životu i naposletku je izašao iz kome i sada je potpuno oporavljen. Optužbe protiv Pikeringa su smanjene i pušten je na slobodu.

“Prekršio je zakon, ali ga je prekršio iz pravog razloga. Živ sam zbog toga. Bila je to ljubav”, rekao je Džordž III.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.