Majka uhapšena: Stavila kovid pozitivnog sina u gepek da se ne bi zarazila
Ilustracija

Majka uhapšena: Stavila kovid pozitivnog sina u gepek da se ne bi zarazila

Učteljica iz Teksasa Sara Bim je uhašena nakon što je zaključala svog sina, koji je bio pozitivan na kovid -19, u gepek automobila da bi se zaštitila od virusa, javili su lokalni mediji.

Ona je navodno optužena za ugrožavanje djeteta, prenio je BBC.

Svjedok je pozvao policiju nakon što je čuo da se neko nalazi u gepeku vozila 3. januara u okrugu Haris, u Teksasu, prenio je portal click2Houston.com.

Učiteljica je otvorila gepek i unutra je bio dječak.

Bimova je rekla da je njen 13-godišnji sin bio pozitivan na kovid-19 i da ga je vodila na stadion Pridždeon na još jedno testiranje kako bi potvrdili rezultat.

Majka je navodno rekla da je sina stavila u gepek automobila jer nije željela da se i sama zarazi.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.