Advokati Tošića:  Nikakvog nasilja nije bilo

Advokati Tošića: Nikakvog nasilja nije bilo

Advokati Duška Tošića izjavili su da njihov klijent nije kriv i da nije bilo nikakvog nasilja nad Jelenom Karleušom, piše Nova.rs.

Na pitanje novinara da li je njihovom klijentu izrečena mjera zabrane prilaska Jeleni Karleuši, advokat Nikola Premović rekao je da to ne može da komentariše. 

"Ono što možemo reći da naš klijent nije kriv. Nikakvog nasilja nije bilo, ne postoje elementi nikakvog nasilja. Svi koji ga znaju znaju da je on porodičan čovjek i ugledni sportista", rekao je Premović.

Na pitanje da li je Tošić lupio šamar Jeleni Karleuši, rekao je - dosta smo rekli.

"Dovoljno smo rekli, sve je u redu, nemam ništa drugo da komentarišem. Nemamo ovlašćenje da govorimo o detaljima postupka. Ne bismo dalje detaljisali na tu temu", zaključio je advokat.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.