Osam slučajeva kovida u rukometnoj reprezentaciji

Osam slučajeva kovida u rukometnoj reprezentaciji

Loše vijesti iz rukometne reprezentacije Crne Gore - šest igrača i dva člana stručnog štaba dobili su pozitivan rezultat na jutrošnjem obaveznom PCR testiranju, šest dana uoči prvog meča na Evropskom prvenstvu.

Posljednje obavezno testiranje pred put koji je planiran za utorak, "lavovi" će odraditi u ponedjeljak i tada će biti konačan spisak putnika.

Samo igrači i članovi delegacije koji dobiju negativan rezultat PCR testa na korona virus, otputovaće u Debrecin, gdje će se igrati utakmice grupe A u kojoj su protivnici Danska, Sjeverna Makedonija i Slovenija.

Evropska rukometna federacija je juče donijela odluku o izmjeni kovid protokola, pa je period karantina nakon pozitivnog rezultata, smanjen sa 14 na pet dana.

Pobjeda

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.