Eva Ras: Moj otac nikada javno nije priznao da je homoseksualac, majka je jurila za njim

Eva Ras: Moj otac nikada javno nije priznao da je homoseksualac, majka je jurila za njim

Glumica Eva Ras mnoge je šokirala izjavom i priznanjem da joj je otac bio homoseksualac, a sada je otkrila još neke stvari iz svog privatnog života.

"On to nikad nije priznao javno, on je i umro, a nije priznao javno i ja nikada o njemu ne bih javno pričala da on nije već umro. Ja sam mnogo posle napisala roman o njemu i onda sam počela i da pričam o tome. Ja to nisam primijetila, nego sam samo primijetila da se moj otac i moja majka mrze, to sam vidjela, a onda sam isto tako vidjela, da kada se tako intenzivno mrzi, to se negdje dodiruje sa ljubavlju, oni nisu mogli jedno bez drugog", ispričala je Eva u emisiji "Grand magazin" i dodala:

"Majka je jurila za njim, on se branio od njenih napada, a nije bježao od nje, ona je uvijek znala gdje on živi i kako. Kada sam se već udala za Rasa i imala tridesetak godina onda je otac već shvatio da se i Ras i ja bavimo umjetnošću i da ćemo ga razumjeti i onda je on sam rekao to".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.