DPS Mojkovac: Mržnja prema našoj partiji i negatorski odnos prema Crnoj Gori, jedini zajednički imenitelj aktuelnih nosilaca vlasti
Demokratska partija socijalista

DPS Mojkovac: Mržnja prema našoj partiji i negatorski odnos prema Crnoj Gori, jedini zajednički imenitelj aktuelnih nosilaca vlasti

Više je nego upitno kakvu dobronamjernu politiku će plasirati građanima Mojkovca jedna koalicija kojoj je zajednički imenitelj mržnja prema DPS-u i negatorski odnos prema državi Crnoj Gori, saopšteno je danas iz Opštinskog odbora u tom gradu.

"Podsjećamo gospodina Janketića da je Opština Mojkovac prepoznata u Crnoj Gori kao domaćinski vođena lokalna samouprava, bez ikakvih zaduženja i da je na čelu sa DPS-om realizovano preko 90% izbornog programa naše partije. U prilog tome govori i uspješno poslovanje ustanova, preduzeća i organizacija čiji je osnivač Opština.Transparentan rad DPS-a u interesu svih građana Mojkovca ono su iza čega čvrsto stojimo i što je vidljivo na terenu", poručuje se u saopštenju te partije.

Sa jasnom vizijom razvijali su kako ističu Mojkovac i trasirali put za kapitalne razvojne projekte kao što je započeta izgradnja Ski centra Žarski, ali i mnogih drugih infrastrukturnih projekata, podrške poljoprivrednicima i razvoju malih i srednjih preduzeća.

"Prema tome, plašimo se da će jedini ćorsokak u koji će Mojkovac zapasti onaj u koji će ga dovesti različite ideologije i neusklađeni programi aktuelnih nosioca vlasti. Takođe, gospodin Janketić kao neko ko godinama unazad živi i radi u Budvi, a pritom je bio odbornik u SO Mojkovac je najmanje pozvan da govori o kvalitetu života u našem gradu. Podsjećamo Vas da je DPS u Mojkovcu osvojio najviše mandata i to 14 što jasno govori da najveću podršku građana i dalje ima naša partija tako da ćemo nastaviti da se borimo za dobrobit našeg grada istom mjerom kao i do sad, i time opravdati podršku koju su nam građani dali", zaključuje se u saopštenju DPS-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.