Policijska akcija u Beranama: Pucnjava rasvijetljena, osumjičeni u bjekstvu

Policijska akcija u Beranama: Pucnjava rasvijetljena, osumjičeni u bjekstvu

Policija je rasvijetlila pokušaj ubistva u Beranama i protiv dvije osobe bjelopoljskom Višem državnom tužilaštvu podnijela krivičnu prijavu, rečeno je Vijestima iz Uprave policije.

Prema istim informacijama, osobe koje su danas privedene u Beranama nijesu na tom spisku, ali se ispituje njihova eventualna umješanost u jučerašnju pucnjavu tokom koje je slučajno ranjen Ivo Rabrenović.

Prema saznanjima "Vijesti" pretresi su počeli oko podne, a specijalci su, uz podršku lokalnih inspektora, istovremeno započeli pretres na nekoliko lokacija.

Kazali su da je, nakon pretresa, na saslušanje privedeno više osoba.

Iz Uprave policije je "Vijestima" rečeno da su pretresi i dalje u toku.

U pucnjavi je teško ranjen Ivo Rabrenović, nakon što ga je pogodio zalutali metak u predjelu stomaka dok je sjedio u kafiću preko puta. On je nakon toga operisan i u stabilnom je stanju. Ranjen je i Beranac Nino Jašarević, kojeg je hitac pogodio u ruku.

Policija je saopštila da preduzima intenzivne aktivnosti na rasvjetljavanju događaja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.