Pljevlja: Maskiran ušao u prodavnicu, udario radnicu u glavu i ukrao novac
Ilustracija

Pljevlja: Maskiran ušao u prodavnicu, udario radnicu u glavu i ukrao novac

Pljevaljska policija je juče oko 17.15 časova obaviještena da je u jedan maloprodajni objekat u ulici Kralja Petra u tom gradu ušlo maskirano lice, zadalo udarac zaposlenoj u predjelu glave i otuđilo novac u iznosu od 600 eura.

Kroz operativno taktičke mjere i radnje koje policijski službenici sprovode pojačanim intenzitetom kroz realizaciju operativne akcije „Maska“ identifikovan je izvršilac D.Đ. (45) koji je lociran u mjestu Maoče gdje je i lišen slobode - saopštila je Uprava policije.

On će, kako se navodi, uz krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška krađa na drzak način, biti priveden postupajućem tužiocu na dalju nadležnost i postupanje.

Realizacija operativne akcije "Maska" se, poručuju iz UP,  nastavlja i u narednom periodu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.