Frontmen Dubioze kolektive uputio savjet Majli Sajrus i Pitu Dejvidsonu kako da lakše nauče bosanski jezik
Foto: Screenshot

Jakubović na šaljiv način nasmijao mnoge

Frontmen Dubioze kolektive uputio savjet Majli Sajrus i Pitu Dejvidsonu kako da lakše nauče bosanski jezik

Ne stišavaju se reakcije nakon što su Majli Sajrus i komičar Pit Dejvidson, dečko slavne Kim Kardašijan u novogodišnjem videu spomenuli Bosnu i Hercegovinu, odnosno bosanski jezik.

I Brano Jakubović, frontmen "Dubioze kolektiv", objavio je šaljiv video u kojem poručuje Dejvidsonu kako će naučiti bosanski jezik.

"Podučavamo teške jezike / Bosnian for Dummies", opis je videa koji je objavljen na oficijalnoj Facebook stranici "Dubioze kolektiv".

Jakubović je na sebi svojstven način objasnio kako će lakše naučiti naš jezik.

Podsjećamo, bosanski jezik je u centar pažnje došao nakon što je slavni komičar Pit Dejvidson snimio video koji je objavljen na NBC-vom kanalu, u kojem iznosi svoje novogodišnje odluke, dok Majli Sajrus svojim moćnim glasom upotpunjuje video.

Podsjećamo, Dejvidson u videu kaže:

"Naučit ću novi jezik i to neki težak. Kao bosanski. Ko dođavola zna bosanski".

Potom je u kadru Majli Sajrus koja je na bosanskom otpjevala:

"Znam bosanski".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.