Otac ubio ćerku misleći da je provalnik
Ilustracija

Otac ubio ćerku misleći da je provalnik

U porodičnoj tragediji u Kolumbusu, u američkoj saveznoj državi Ohajo, otac je usmrtio šesnaestogodišnju ćerku jer je mislio da je u kući provalnik.

Do tragedije je došlo oko pola pet ujutro, kada je djevojka došla kući, ali nije isključila alarm. Otac se probudio i pomislivši da je riječ o provalniku pucao je u ćerku.

Majka je tada pozvala policiju, a na snimku razgovora se čuje otac koji u očaju poziva teško ranjenu ćerku da se osvijesti.

Hitna pomoć je devojku prevezla u bolnicu, ali je ona ubrzo preminula.

Policija je saopštila da je otvorena istraga i da za sada nije podignuta optužnica protiv oca.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.