Žabljački ugostitelji blokirali saobraćajnicu: U nezavidnoj smo situaciji zbog mjera
Foto: Dan

Žabljački ugostitelji blokirali saobraćajnicu: U nezavidnoj smo situaciji zbog mjera

Žabljački ugostitelji večeras su na kratko blokirali odvijanje saobraćaja u centru Žabljaka i tako iskazali svoj protest zbog mjera uvedenih protiv pandemije Kovid19.

Ugostitelji su razočarani uvedenim mjerama, jer su kako navode, dovedeni u nezavidnu situaciju.

"Ljudi, mi smo se spremali, uzeli robe i po 20.000 eura, iznajmili ozvučenje, radnu snagu, prostore i sve živo, potrudili se da sve što bolje organizujemo kako bi gosti bili zadovoljni a i mi jer to nam je jedini vid zarade do ljeta. Gosti su rezervisali doček za novogodišnje noći,  uplatili novac koji smo mi potrošili za navedene potrebe i šta sad? Novac ne možemo da im vratimo  jer smo ga potrošili za nabavku robe i za ostale navedene usluge, prenoseći situaciju u kojoj su se našli on i njegove kolege", kazao je za "Dan" Marko Bogavac.

Kako poručuju, zato traže da normalno rade ova tri dana.

"Tačnije do ponedeljka a onda svi mi ključ u bravu.  Ili su nam trebali reći na vrijeme da ne počinjemo ništa. Ovako zaista nema smisla, ovo je katastrofa za nas", poručuju žabljački ugostitelji.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.