Od Fondacije “Vera Kovač” nagrada najboljoj studentkinji Tijani Bulatović iz Bijelog Polja
Uručenje nagrade

Od Fondacije “Vera Kovač” nagrada najboljoj studentkinji Tijani Bulatović iz Bijelog Polja

U skladu sa dugogodišnjom tradicijom na Filozofskom fakultetu Univerziteta Crne Gore,Vojislav Kovač, osnivač Fondacije “Vera Kovač”, uručio je nagradu studentkinji Tijani Bulatović iz Bijelog Polja sa Studijskog programa za psihologiju, koja je u prethodnoj akademskoj godini postigla najbolje rezultate.

"U skladu sa Ugovorom o saradnji između Filozofskog fakulteta i Fondacije “Vera Kovač”, od 2015/16. godine, student koji je završio redovno i sa najvišom prosječnom ocjenom studijsku godinu dobija posebno priznanje i novčanu nagradu od  Fondacije.  Gospodinu Vojislavu Kovaču uručena je zahvalnica za podršku koju već godinama u ime Fondacije pruža studentima Filozofskog fakulteta, odnosno Studijskog programa za psihologiju", saopšteno je iz Filozofskog fakulteta.

tumber

Tokom razgovora u kojem su učestvovali Kovač, koji je i počasni konzul Crne Gore u Sloveniji, studentkinja Tijana Bulatović, prof. dr Tatjana Novović, dekanka Filozofskog fakulteta, prodekanke, doc. dr Biljana Maslovarić i prof. dr Dijana Vučković, bilo je riječi o postignućima i rezultatima studenata Filozofskog fakulteta, pozitivnim promjenama, ali i tekućim infrastrukturnim izazovima na fakultetu, kao i mogućnostima za podršku i pomoć od strane Fondacije.

Kovač je istakao značaj podrške studentima u cilju motivisanja za dalja pregnuća i postignuća i ukupni prosperitet društva.

Takođe, kako se navodi u saopštenju, istakao je da je svjestan značaja Filozofskog fakulteta kao najstarije akademske institucije u Crnoj Gori na kojoj se školuje budući nastavni kadar, te da je u ime Fondacije spreman da pomogne, shodno procjeni o potrebama u pogledu funkcionalnijeg uređivanja ambijenta na ovoj našoj univerzitetskoj jedinici.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.