SNP: Berane ostaje grad heroja, grad otpora i grad pobjednik
Socijalistička narodna partija

"Vodićemo bitku protiv onih koji predstavljaju prepreku Beranama i Crnoj Gori"

SNP: Berane ostaje grad heroja, grad otpora i grad pobjednik

Opštinski odbor SNP Berane želi još jednom da ponovi svoj stav kada su izbori i Berane u pitanju.

"Istine radi, saopštenje kojim se napada naša partija i sliči samom njegovom autoru, koji u Beranama važi za odbornika pretrkača.  Naime, više je gospodin Živković promijenio političkih partija, nego što ih je  trenutno u lokalnom parlamentu. Usput, valja napomenuti da je u najžešćim političkim borbama protiv DPS-a i njemu sličnih, vrlo često znao da blokira rad lokalnog parlamenta, i time, na njegovu žalost, samo trenutno zaustavi donošenje odgovarajućih odluka", navode u saopštenju.

Berane je bilo, kako navode, i ostalo grad otpora, grad heroj i grad pobjednik.

"Na čelu tih i takvih Berana ponosno je stajala Socijalistička narodna partija Crne Gore i njen opštinski odbor. I kada je o održavanju lokalnih izbora riječ, i ovoga puta smo se vodili isključivo onim što je parlamentarna većina zagovarala, a to je objedinjavanje izbora u svim gradovima. Ukoliko su u međuvremenu promijenilo to mišljenje, nikakav problem - povući ćemo predlog, jedva čekajući da DPS i njemu slične do kraja dotučemo do nogu u svakom pogledu. I ovoga puta ćemo, za razliku od političkih pijunčića, isključivo voditi bitku protiv onih, koji predstavljaju prepreku i Beranama, a i Crnoj Gori na našem demokratskom, evropskom putu. Ni jednog trenutka nećemo oštricu svog političkog djelovanja usmjeravati na one,  sa kojima dijelimo vrijednosti trijumfa 30.avgusta. Sa druge strane, nećemo, apsolutno nikome dozvoliti da nas napada, izmišlja i širi raznorazne neistine i laži o nama. Ti i takvi politički lešinari dobiće adekvatan odgovor", navode u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.