Još jedna teška saobraćajna nesreća u Srbiji: Troje mladih poginulo u saobraćajnoj nesreći na putu Šabac-Valjevo
Ilustracija

Još jedna teška saobraćajna nesreća u Srbiji: Troje mladih poginulo u saobraćajnoj nesreći na putu Šabac-Valjevo

Troje mladih izgubilo je život u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Šabac - Valjevo kod mesta Draginje, rečeno je RTS-u u MUP-u.

Vozač putničkog vozila "pežo 307“ valjevskih registarskih oznaka izgubio je kontrolu i prešao u suprotnu kolovoznu traku kojom se u tom trenutku kretalo teretno vozilo, prenosi RTS.

Na licu mesta poginuli su svi putnici u automobilu vozač A. N. (20) iz Osečine, devojka I. M. (20) iz Valjeva koja je sedela na mestu suvozača i još jedan mladić P. O. (21)

Ovo je druga teška saobraćajna nesreća u poslednjih nekoliko dana u kojoj su život izgubile mlade osobe. Podsetimo, u nedelju se na magistralnom putu Novi Pazar – Ribariće, u mestu Lukare, nedaleko od Novog Pazara, dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj su život izgubila četiri mladića.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.