Okončana drama u Baru, Begzić se predao policiji

Okončana drama u Baru, Begzić se predao policiji

Višesatna drama koja se odvijala u Baru gdje je Edin Begzić od jutros ispred poslovnice banke u ulici Maršala Tita u prijetio da će aktivirati eksploziv je je završena nakon što se ovo lice predalo policiji.

"Nakon dugotrajnih pregovora E.B. se predao službenicima barske policije. E.B. je od ranih jutarnjih časova blokirao ulaz poslovnice jedne banke u Baru uz prijetnje da će aktivirati eksplozivnu napravu. Dalje aktivnosti su u toku", saopšteno je iz Uprave policije.

Dio ulice Maršala Tita u Baru evakuisan je jutros zbog prijetnje Begzića da će aktivirati eksploziv.  Jutros oko 8 časova kada su zaposleni u NLB banci došli na posao ispred ulaza ih je sačekao čovjek koji je kazao da je naoružan, da ima bombu. Radnik obezbjeđenja je pozvao policiju koja je pregovarala sa njim.

Poslovnicu te banke oblijepio je natpisom "Vratite novac koji ste ukrali od radnika Primorke".

Muškarac koji se predstavio kao Edin Begzić prethodno je dostavio medijima snimak sa Jutjuba, u kojem je pozvao predsjednika i potpredsjednika Vlade, kao i predsjednika Skupštine, da pomognu u rješavanju situacije sa bankom, tvrdeći da je radnicima nanijeta višemilionska šteta.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.