Premijer: O mom vakcinisanju se toliko priča da ću poći jedan dan do Cuca i uraditi to
Zdravko Krivokapić

Krivokapić kaže da broj antitijela raste i danas

Premijer: O mom vakcinisanju se toliko priča da ću poći jedan dan do Cuca i uraditi to

Broj mojih antitijela raste i dan danas, a taj problem vakcinacije postao je već toliko medijski interesantan i o tome se toliko priča da ću jednostavno poći do Cuca i vakcinisati se, kazao je u intervjuu za TVCG premijer Zdravko Krivokapić.

Dodao je da se prema pandemiji koronavirusa odnosi odgovorno, da se pred svaki veliki događaj kom prisustvuje testira i da o tome može posvjedočiti i Institut za javno zdravlje (IJZ). 

"Nema tu nikakve misterije, to je karakteristika nečijeg organizma. Pred dolazak na misu za Božić sam uradio PSR test. Postoje razni načini i modaliteti za sve, ali ako neko želi da od toga napravi politički marketing tome nisam sklon. Kada mi antitijela spadnu ispod vrijednosti, ja ću se vakcinisati. Neću dozvoliti da neko sumnja da mu mogu prenijeti virus, ne daj Bože", poručio je Krivokapić. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.