Saobraćaj u PG blokiran zbog protesta autobuskih prevoznika, Vuković: Nemaju eksperti vremena za razgovor
Foto: Screenshot/Pobjeda

Saobraćaj u PG blokiran zbog protesta autobuskih prevoznika, Vuković: Nemaju eksperti vremena za razgovor

Zbog jedne od brojnih obmana amoralnog prodavca magle, Podgorica je u blokadi svakog trećeg dana, naveo je gradonačelnik Glavnog grada Ivan Vuković na Tviteru. On je to saopštio zbog protesta autobuskih prevoznika koji je praktično danas blokirao saobraćaj u Podgorici.

"Nemaju eksperti vremena da prime ove ljude na razgovor, kao što, prije neki dan, nijesu imali ni za radnike KAP-a. Brutalna odmazda nad glavnim gradom se nastavlja…", napisao je Vuković.

Autobuski prevoznici protestovali su i danas jer traže od Ministarstva finansija i socijalno staranja da im ispuni obećanje dato u aprilu odnosno pomoć od ukupno 1.500 eura po vozilu, a od čega su do sada dobili samo 500.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.