Otkriveni detalji stravične nesreće kod Novog Pazara, najstariji poginuli imao 23 godine

Četiri mladića su poginula, a dvoje je povrijeđeno u saobraćajnoj nesreći u mjestu Lukare, kod Novog Pazara.

Nastradali su mladići Amel I, Senad Đ, Amar U i Mithad H, svi iz Novog Pazara. Poginuli su starosti 22, 23 i dvoje od 20 godina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Oko 21.45, sinoć na Ibarskoj magistrali, došlo je do čeonog sudara dva putnička vozila. Iz jednog vozila četiri muškarca su preminula na licu mjesta, dok su iz drugog vozila dva povrijeđena prevezena u novopazarsku bolnicu, pišu Pazarske novosti.

Do udesa je najvjerovatnije došlo zbog neprilagođene brzine i klizavog kolovoza, a učestvovala su tri vozila.

Vozilo marke volksvagen “golf” novopazarskih registracionih oznaka započelo je preticanje i direktno se sudarilo sa vozilom “pasat” i vozilom marke "ford mondeo”, koja su se kretala iz suprotnog pravca.

 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.