Otkazana prijateljska utakmica između Crne Gore i Kosova
Ilustracija

Zbog koronavirusa

Otkazana prijateljska utakmica između Crne Gore i Kosova

"Lavovi" večeras neće igrati protiv Kosova prijateljsku utakmicu u sklopu priprema za Evropsko prvenstvo u rukometu, koje se u januaru održava u Mađarskoj i Slovačkoj.

Utakmica je naime, otkazana jer je nekoliko igrača našeg tima pozitivno na korona virus, dok nekoliko reprezentativaca obje selekcije imaju simptome slične korona virusu.

Na preporuku medicinskih timova, u razgovoru dva stručna štaba dogovoreno je da se utakmica otkaže, a sve u cilju zaštite zdravlja igrača i članova stručnog štaba.

Naša reprezentacija prethodno je u u srijedu i petak slavila protiv Kuvajta, a pripreme za Evropsko prvenstvo nastavlja 29. decembra.

Od 2. januara ekipa bi trebalo da bude kompletna, nakon čega kreću završne pripreme za smotru najboljih selekcija Starog kontinenta, koju Vasko Ševaljević i saigrači otvaraju 13. januara duelom protiv Danske.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.